De traktatie

Een tijdje geleden schreef ik al over het vieren van de kinderverjaardagen. Leuk, maar je moet wel ineens over heel veel dingen nadenken. Natuurlijk over de activiteit (daar helpen wij als Juul en Gijs natuurlijk maar al te graag aan mee), wie wordt er uitgenodigd en, heel belangrijk, wat wordt er getrakteerd. En er moet wat getrakteerd worden. Uit eigen ervaring kom ik op het volgende rijtje: Natuurlijk op school aan zowel de kinderen uit de klas als aan de juffen en meesters. Op de BSO, op de sportclub en natuurlijk aan het eind van het feestje. En dan zijn er vast nog wel andere traktatiemogelijkheden, zoals de muziekschool, de scouting en nog veel meer. Al met al zijn dat nogal wat traktaties.

  En, laten we eerlijk zijn, het moet ook nog eens een leuke en lekkere traktatie zijn. In de loop der jaren hebben mijn kinderen er zelf al diverse mogen ontvangen en natuurlijk ook uitgedeeld. De uitgedeelde variant is er al in meerdere vormen geweest. Het "gewone" zakje chips, een ijsje (lekker makkelijk in de zomer), versierde cupcakes. En ja, al deze traktaties waren helemaal zelf gekocht. Dus dit jaar wilde ik het eens anders doen en zelf een traktatie maken. Ik kreeg al argwanende blikken van de kids, maar ik verzekerde ze er van dat het helemaal goed zou komen. Maar zoals wel vaker bij mij was het idee leuker dan de werkelijkheid. Bij mijn zoon had ik me er nog makkelijk van af gemaakt. Een voetbalsleutelhanger met snoepsleutels er aan. Makkelijk te maken, maar nadat je er 50 gemaakt heb (school, voetbal en feestje) kan je geen snoepsleutel meer zien kan ik je verzekeren.

 

 

Bij mijn dochters werd het al een ander verhaal. Een eenhoorn traktatie..... tsja.... daar ging ik dan. Ik had iets leuks gevonden via pinterest en ging aan de slag. Ik zal jullie de details besparen, maar laten we het er op houden dat de eerste nog best aardig waren, maar de laatste traktaties niet echt meer op een eenhoorn leken. Wat een toestand....

Nu hebben jullie het geluk dat ik samenwerk met mijn lieve vriendin Dorine en laat zij nu juist heel goed zijn in al dit soort dingen. Met heel veel plezier heeft zij een aantal traktaties gemaakt voor in onze shop. Leuke originele traktaties en voor ieder wat wils! Ga dus snel kijken wat wij allemaal te bieden hebben. Heb je zelf een idee, maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat het ons dan even weten via info@juulengijs.nl, we kunnen je vast helpen! We zien je mail graag verschijnen.

 

Feestelijke groet,

Elise

 

 

 

 

 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein