Vaderdag

Vaderdag
Bijna is het weer zover... Vaderdag. Een dag die groots gevierd moet worden om alle stoere, leuke, gekke, lieve en zorgzame papa's in het zonnetje te zetten. En naast dat lekkere ontbijt op bed dat bij ons thuis standaard bestaat uit een vers geperst jusje, een zacht gekookt eitje en een verse witte boterham, moet er natuurlijk ook een zelfgemaakt knutselwerk overhandigd worden. De kinderen hebben mij in het grootste geheim al medegedeeld dat ze op school al druk bezig zijn met een verrassing. Natuurlijk staat dit een thuis gemaakt knutselwerk niet in de weg. Hoe meer knutsels hoe beter!

Met enige weemoed denk ik in deze tijden terug naar mijn eigen jeugd. Naar al die knutselwerken voor mijn vader waar ik op heb zitten zwoegen. Je kan het je nu niet meer voorstellen, maar in mijn tijd werd er menige asbak gemaakt van klei voor vaders. Mijn vader heeft altijd gezworen dat mijn asbak nog jaren trouw op zijn bureau heeft gestaan op zijn werk. Toen mocht er inderdaad ook nog gerookt worden op de werkvloer. Iets wat we ons nu niet meer kunnen voorstellen. Ook heb ik ooit een mooi leren houdertje gemaakt voor een kam. Deze heeft mijn vader nog jaren gebruikt, tot 'ie echt helemaal uit elkaar viel. Het bewijs dat een Vaderdag cadeau echt heel nuttig is!

Maar goed, genoeg jeugdsentiment. Vandaag de dag is "de map voor pap" erg populair en een mooie tekening doet het natuurlijk altijd goed. Ben je nog op zoek naar inspiratie, dan ben je bij ons aan het goede adres. Je koopt al een Vaderdag knutselpakket voor 3 euro. Dit pakket kan je met heel veel plezier maken en met heel veel plezier geven.

Fijne Vaderdag!

Enneh, die leuke afbeelding is te bestellen als poster bij Suzyb

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein