De Kinderverjaardag

De kinderverjaardag...
Laat ik het maar gelijk eerlijk zeggen. Ik kijk er reikhalzend naar uit en ik zie er als een berg tegenop. En dat allemaal tegelijkertijd... De kinderverjaardag! Ik heb de eerste (eigenlijk eerste 2) van dit jaar achter de rug. Om de opmerking (eigenlijk eerste 2) even te verduidelijken. Mijn jongste 2 dochters zijn een tweeling. Dit jaar zijn zij 6 jaar geworden. Een groots moment dat natuurlijk groots gevierd moest worden. Dit jaar heb ik mijn dochters voor het eerst gevraagd of ze allebei hun eigen feestje wilden vieren of dat ze alle vriendjes en vriendinnetjes weer op 1 grote hoop gooiden en er een gezamenlijk feest van wilden maken. Na een uitvoerig beraad hadden de dames besloten dat ze het toch nog wel een keertje samen wilde vieren. Zo gezegd, zo gedaan. De dames moesten het alleen nog wel even eens worden over de activiteit. Dat was snel besloten. Het werd een middag op de Belevenisboerderij Schieveen. Een onwijs leuke middag werd er gepland met flesjes geven aan de lammetjes, koeken uitdelen aan de koeien, de kippen voeren en natuurlijk een ritje op de pony. De middag zou worden afgesloten met lekker buiten spelen in de OERRR speeltuin.

 Omdat je in Nederland nooit helemaal zeker bent van het weer
 leek het me verstandig om ook nog een binnen activiteit te
 verzinnen voor het geval dat het zou regenen. Niet te
 ingewikkeld, het aantal kindjes stond op 12. Leuk voor
 jongens en meisjes, de uitgenodigde jongens waren niet echte
 knutselmannen. En betaalbaar, de kosten voor zo'n feestje
 lopen toch altijd op. Ik heb uiteindelijk leuke textieltasjes
 meegenomen die ik thuis al aan 1 kant had voorzien van een
 tekening. Zo konden de kids aan de ene kant de tekening
 inkleuren met textielstiften en aan de andere kant hun eigen
 creativiteit de vrije loop laten gaan. Deze knutselactiviteit kon gelijk mooi dienst  doen als gepersonaliseerd weggeeftasje aan het eind van het feestje.

 

Nu vragen jullie je natuurlijk af hoe het feestje verlopen is... Het was een supermiddag! Na het uitpakken van de cadeaus hebben de kinderen onder begeleiding alle dieren van de boerderij voorzien van een snack, er is geklauterd in het strokasteel en ze hebben allemaal een rondje op de pony gezeten. De binnen activiteit is niet nodig geweest. Het was een stralende dag dus de middag werd afgesloten in de OERRR speeltuin. De textieltasjes zijn meegegeven aan het eind van de dag, die konden de kids thuis mooi versieren. En nu op naar het volgende kinderfeestje, die van mijn zoon. Hij heeft al aangegeven dat het in ieder geval iets met voetbal moet worden...

Feestelijke groeten,
Elise

 

 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein