Wat is het mooi weer!
Wat is het mooi weer!

Man, man, man, wat is het mooi weer de laatste paar weken. Zonnestralen! De bbq heeft al flink wat branduren erop zitten en we zijn al door de voorraad witte wijn heen. In 1 woord heerlijk! Lekker genieten van het buitenleven. Zwembadje in de tuin. Nog wel zo'n opblaasbadje, maar dit jaar wel met een elektrische pomp. Dat scheelt heel wat zweetdrupppels met oppompen kan ik je vertellen. De komende dagen is het dan iets minder, maar daarna gaat die koperen ploert weer schijnen is ons verzekerd. Dat wordt een heel goed begin van de schoolvakantie. Manlief en ik mogen nog even twee weken doorwerken en dan gaan ook wij 3 weken van een welverdiende rust genieten. Ik merk dat de kinderen erg toe zijn aan wat weekjes rust. In de laatste weken van school is het altijd nog best druk, Schoolreisjes, verjaardagen van vriendjes, schoolfeest, afscheidspicknicks, juffendag en noem zo maar op. Ook de kids kunnen dus wel wat rust gebruiken.

Onze reis gaat dit jaar naar België. Was niet gelijk mijn eerste keuze, maar zoals elk jaar waren wij dit jaar ook weer niet de vlotste met het boeken van een vakantie. Alle eerste opties waren dan ook al vergeven. Maar, eerlijk gezegd maakt het mij ook niet zo heel veel uit waar we naar toen gaan. Hoewel... Laat ik het maar gelijk zeggen. Ik ben geen kampeerder. Nooit geweest en ik ga het nooit worden ook. Ik heb het echt geprobeerd. Met een tent nog wel. Met en zonder kinderen. Op een Luxe camping en op een minder luxe camping, maar het is gewoon niet mijn ding. Overdag gaat het allemaal nog wel, maar de ochtenden vind ik toch wel zo vreselijk. In een optochtje naar de sanitair ruimte, niet weten wie er voor jou gebruik heeft gemaakt van de voorzieningen. Of nog erger, het wel weten, omdat je een kwartier heb moeten staan wachten tot er eindelijk een douche vrij is. Nee, ik ben een huisjesmens. Diep in mijn hart een hotelmens, maar dat vind ik met kinderen dan weer niet zo handig.
Dit jaar was het jaar dat ik glamping wilde overwegen, onder de voorwaarde dat ik een bed op pootjes zou hebben en een eigen douche en toilet. Maar door zo laat te boeken is het toch een huisje geworden (yeah!). Een huisje aan een meer waar de kids lekker hun gang kunnen gaan. Want zeg nou eerlijk, het is gewoon waar... Als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders dat ook. Dus van mij mag de zon nog wel een paar weken blijven schijnen.

Ik wens iedereen een hele fijne vakantie! Geniet er van en kom weer uitgerust en gezond terug!

Zonnige groetjes,
Elise

 

Enneh, Juul en Gijs blijft gewoon open in de vakantie hoor, dus je kan je bestellingen met een gerust hart plaatsen!

 

                                                      Sleutelhanger slippers        

 

 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein