De eerste verkoop

Wollen Willem
Wollen Willem GrijsHij is weg.... Wollen Willem Grijs. Foetsie... En dat is natuurlijk ook de bedoeling. Andere mensen blij maken met onze spulletjes. Maar toch ga ik 'm missen. De Wollen Willem familie is niet compleet zonder Grijs. Daarom maar snel mijn moeder weer ingeschakeld om een nieuwe te maken. Dus nog even wachten en deze is ook beschikbaar in onze shop.
Gek he, je maakt al die leukerds in de hoop dat anderen ze ook leuk vinden. En als dat dan ook zo is doet het toch ook wel weer een beetje pijn om ze kwijt te raken. Maar goed, niet getreurd, een nieuwe Grijs is in de maak.

Het spannende moment van live gaan is geweest. En niet alleen ik vind het spannend, ook mijn kinderen. En dan vooral mijn zoon. De shop is dan ook wel voor de helft naar hem vernoemd. Driftig worden er dagelijks ideetjes aangedragen voor nieuwe knutselpakketten of nieuwe knuffels die oma wel even kan maken. "Leuk, voor in je winkeltje, mam!" schalt er regelmatig door het huis. Jullie kunnen binnenkort dus een hoop nieuwe dingetjes van ons verwachten! Nou ja, een beetje van ons en een beetje van de kids...

Tot snel!

Groetjes,
Elise

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein