Een nieuw jaar...

Het nieuwe jaar is begonnen... 2019. 2018 Is omgevlogen. Het jaar lijkt in een zucht voorbij te zijn gegaan. Een druk jaar waarin een hoop is gebeurd. Als grootste happening toch wel het starten van Juul & Gijs. Want wat vonden Dorine en ik het spannend allemaal. We gingen het dan eindelijk toch echt doen, een eigen bedrijf beginnen. Al met al hebben we het best goed gedaan, zo in ons eerste jaar. Zo kom je ons regelmatig tegen bij Natuurtalent, waar we de knutselactiviteit van kinderfeestjes voor mogen verzorgen. Heb je ons kunnen vinden op de Swan Market in de Van Nelle fabriek in Rotterdam en hebben we een mooie website opgezet vol leuke dingen. We hebben in dit jaar hebben we een hoop meegemaakt en een hoop geleerd. En met heel veel zin beginnen we dan ook aan het nieuwe jaar.

Maar natuurlijk horen bij het begin van het nieuwe jaar ook goede voornemens. Afvallen, gezonder eten,salade meer sporten en minder drinken (dry January). Alle geijkte dingen. En natuurlijk ga ik het dit jaar allemaal volhouden. Voorlopig heb ik het al 9 dagen volgehouden. Kwarkje als ontbijt, salade als lunch, en een gezond en gevarieerd avondeten. Als avondeten wel een samenstelling die voor het hele gezin te doen is. De eerste pittige wandeling met mijn vader en mijn zus is gemaakt en de eerste afspraak om boksen weer op te pakken staat in de agenda. En nog geen druppel drank aangeraakt. So far, so good dus. En eerlijk is eerlijk. Ik voel me er eigenlijk heel goed bij. Nog geen kilo afgevallen natuurlijk, maar het voelt in ieder geval wel goed. Jullie begrijpen dat ik wel hoop dat het niet alleen bij een goed gevoel blijft, maar dat ik uiteindelijk ook wel een paar kilo's kwijt raak.

Maar niet alleen prive zijn er goede voornemens gemaakt. Ook voor Juul en Gijs zijn er plannen gemaakt. Er staan mooie, nieuwe dingen op stapel. Natuurlijk gaan we weer vele mooie kinderfeestjes geven bij Natuurtalent. De eerste feestjes van het jaar zijn alweer geboekt. Ook zal je ons vaker gaan tegenkomen op de Swan Market. Houd onze Nieuws pagina dus goed in de gaten. Hier staat precies aangegeven wanneer je ons waar kan vinden. Je vindt ons er met een stand waar we onze spulletjes verkopen en we hebben ook altijd een leuke knutselactiviteit voor de kids. Kom dus vooral een keertje langs!

Daarnaast zullen in onze shop ook allemaal leuke nieuwe spulletjes er bij komen. Er staan al diverse nieuwe dingen op de haakpen en we voor leuke en originele traktaties ben je in 2019 bij ons aan het juiste adres. Houd onze website en social media kanalen goed in de gaten en dan mis je niets!

Slanke groeten,
Elise

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein