Christmas is coming...

December is, zegt men, de leukste maand van het jaar, maar ook de drukste.... De ene baard is nog maar net vertrokken en de andere witte baard is al in zicht... Maar eerlijk is eerlijk, het is ook wel weer gezellig. Manlief heeft ook dit jaar de boom gekocht. Op mijn verzoek wel een maatje kleiner dan die van vorig jaar. De sporen van die boom zijn nog steeds terug te vinden op het plafond. En ons kennende zullen die sporen er ook nog wel een paar jaar te vinden zijn.

Maar goed boom 2018 is dus gelukkig een stukje kleiner. Traditiegetrouw heb ik samen met de kinderen de boom opgetuigd. De schade viel dit jaar mee. Er zijn maar 3 ballen gesneuveld. Elk jaar overweeg ik om dan toch voor een themaboom te gaan. Blauw/wit, rood/zwart, goud. Maar tot nu toe is het er niet van gekomen. En dat komt geheel door bij. Want ik weet nu al dat het me toch niet gaat lukken. Hetzelfde geldt voor mijn huis. In mijn hoofd koop ik allemaal meubels die leuk op elkaar zijn afgestemd, in dezelfde stijl en met leuke accessoires. Maar in werkelijkheid koop ik allemaal verschillende meubels die ik allemaal leuk vind en zet het allemaal bij elkaar. Ik vind het leuk, maar mijn woonkamer komt zeker niet in de VT-Wonen. En zo gaat het nou ook met de kerstboom. Maar goed, hij staat. Gelukkig zien de kerstbomen die we voor de shop hebben gemaakt er een stuk beter uit, maar oordelen jullie hier zelf maar over. (je ziet bijna geen verschil, hahaha)

En dan nu verder met alle andere bezigheden die de kerst met zich meebrengt. Natuurlijk hebben we allemaal leuke dingen ontwikkeld voor in de shop. Al die leuke dingen kunnen jullie ook allemaal terugvinden op onze kraam tijdens de Swan Market op 23 december in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Naast onze knutselpakketten en haaksels kunnen de kids ook gezellig komen knutselen. Kom dus zeker even een kijkje nemen!

Voor iedereen die nog aan de slag moet voor een kerstdiner of kerstonbijt op school of op de sportclub. Heel veel succes. Hier twee moeders die precies weten wat je doormaakt!

 

Feestelijke groeten,
Dorine en Elise

 

 

We wensen iedereen hele fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2019!

 

 

 

                                         Kerstboom gehaakt Kerstboom
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein