We zijn live!
We zijn live!

Welkom bij Juul en Gijs!

Tsja, en dan is het ineens zover. Een eigen bedrijf. Super leuk, maar ook super spannend. Maar goed, alle signalen staan op groen. Een eigen bedrijfje, met mijn leuke, goede en vooral hele lieve vriendin Dorine, met spulletjes waar we allebei heel vrolijk van worden, met een enorme input van mijn moeder. Wat wil je nou nog meer? Go, go, go dus. En toch is het best spannend om dat knopje “go live” in te drukken. Zit de wereld wel op ons te wachten? Wat als het niets wordt?

Ach, we zien wel. Dat zeg ik nu ongeveer 100 keer per dag tegen mezelf. We zien wel…. En dat wil ik nu dan graag veranderen in: “Gaat dat zien!”. Ga een kijkje nemen in wat wij allemaal te bieden hebben. Je kunt bij ons terecht voor leuke knutselpakketten voor bv een kinderfeestje, of gewoon voor op een regenachtige zondagmiddag om samen met je kind te maken. Of voor een schattige knuffel voor jezelf, neefje of nichtje, zoon of dochter of als kraamcadeautje. Allemaal met de hand gemaakt, letterlijk ouderwetse oma-kwaliteit. (daar is de enorme input van mijn moeder! 😊)

Alles is met heel veel liefde en plezier samengesteld, bij elkaar gezocht en online gezet. Dus kijk, reageer, onderzoek, vraag en laat ons vooral weten wat je er van vindt. Wij vinden het leuk om van jou te horen!

Heel veel shop plezier!

Groetjes,

Dorine en Elise

.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein