Over Ons

De één een voorliefde voor knutselen, de ander een lang gekoesterde wens om een eigen bedrijf te beginnen. Samengebracht door onze jongste kinderen, een bedrijf gestart onder naam van de oudste kinderen.  popcorn

Wij zijn Dorine en Elise, allebei moeder van kids tussen de 8 en 10 jaar. In onze omgeving zien we steeds meer dat ouders te weinig tijd hebben om uitgebreide traktaties voor de kinderverjaardagen te maken. Hier bieden wij uitkomst. Wij bieden leuke, originele en makkelijk te maken traktaties. Traktaties voor in de klas, op de sportvereniging of voor na afloop van het kinderfeestje. Bij het maken van de traktaties kunnen de kinderen zelf een handje helpe, wel zo gezellig toch? 
Door lekker creatief bezig te zijn ontdekken kinderen de wereld om zich heen. Ze leren de materialen te gebruiken en ontwikkelen hun eigen creaties en houden er nog iets moois aan over ook! Gegarandeerd succes!

Wij worden heel blij wanneer onze klanten blij zijn. Het is leuk om te zien waar de producten van Juul en Gijs allemaal terecht komen en wat voor mooie traktaties er gemaakt worden. Wij vinden het altijd leuk om foto's en reacties te ontvangen. Wil je een foto toesturen dan kan dat naar webshop@juulengijs.nl. Je kan je foto natuurlijk ook delen op de social kanalen. Gebruik voor Instagram en Facebook dan #juulengijs of tag ons @juulengijs.

Mis je iets of heb je zelf leuke ideeën, laat het ons weten via webshop@juulengijs.nl

Veel shopplezier!

Dorine en Elise 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein