Levertijd, leveringskosten en retouren

Kosten
De verzendkosten zijn €4,50. Voor bestellingen boven de € 65,00 betaal je geen verzendkosten. 

Vanuit België betaal je €12,00 verzendkosten. De daadwerkelijke kosten voor het verzenden naar België worden achteraf berekend. U ontvangt een email als de gemaakte kosten lager zijn dan €12,00. Het teveel betaalde aan verzendkosten krijgt u dan terug gestort. 

Levertijd
Wij versturen onze bestellingen met PostNL. Bestellingen (die op voorraad zijn) geplaatst op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 09.00 uur worden dezelfde werkdag bij PostNL afgegeven. Bestellingen na 09.00 uur geplaatst gaan dezelfde of de volgende werkdag naar PostNL. In het weekend worden geen pakketjes verzonden. De geschatte levertijd van PostNL is erg wisselend en het kan 1-5 werkdagen duren voordat je het pakket in handen hebt. Afhankelijk van de drukte bij PostNL. Wij kunnen dus helaas geen garanties geven over de bezorgtijd.

Retour

Is je bestelling niet naar wens dan heb je het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering vinden we het fijn als je de bestelling binnen 7 dagen weer retour stuurt. Graag ontvangen wij een email (info@juulengijs.nl) met je IBANnummer en de tennaamstelling. Je krijgt, zodra we het pakket in goede orde ontvangen hebben, het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op je rekening. Enkel de kosten voor retour van jou naar Juul en Gijs zijn voor eigen rekening.

Je kunt het pakket retourneren naar het volgende adres:

Juul en Gijs

Irislaan 29

2651PP Berkel en Rodenrijs

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein