Levertijd, leveringskosten en retouren

Kosten
De verzendkosten zijn €4,50. Voor bestellingen boven de € 65,00 betaal je geen verzendkosten. 

Vanuit België betaal je €12,00 verzendkosten. De daadwerkelijke kosten voor het verzenden naar België worden achteraf berekend. U ontvangt een email als de gemaakte kosten lager zijn dan €12,00. Het teveel betaalde aan verzendkosten krijgt u dan terug gestort. 

Levertijd
Ik verstuur de bestellingen met PostNL. Bestellingen worden binnen 1 tot 2 dagen afgegeven bij PostNL. In het weekend worden geen pakketjes verzonden. De geschatte levertijd van PostNL is erg wisselend en het kan 1-5 werkdagen duren voordat je het pakket in handen hebt. Afhankelijk van de drukte bij PostNL. Ik kan dus helaas geen garanties geven over de bezorgtijd. Is het product niet of niet voldoende op voorraad dan ontvang je een email van ons met de geschatte levertijd of geheel vrijblijvend een voorstel voor een alternatief product. 

Retour

Is je bestelling niet naar wens dan heb je het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering vind ik het fijn als je de bestelling binnen 7 dagen weer retour stuurt. Graag ontvang ik een email (info@juulengijs.nl) met je IBANnummer en de tennaamstelling. Je krijgt, zodra ik het pakket in goede orde ontvangen heb, het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op je rekening. Enkel de kosten voor retour van jou naar Juul en Gijs zijn voor eigen rekening.

Je kunt het pakket retourneren naar het volgende adres:

Juul en Gijs

Naaldvaren 11

2661 PS Bergschenhoek

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein