Knutselpakketten

Wie houdt er nu niet van..... knutselen. Van groot tot klein, van moeilijk tot eenvoudig. Iedereen heeft het wel eens gedaan en iedereen kan het. Knutselen is voor veel kinderen maar ook volwassenen een leuke activiteit. Door het gebruik verschillende materialen worden de mooiste kunstwerken gemaakt. Door te knutselen kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en worden ze creatief uitgedaagd.

Juul en Gijs biedt een ruim assortiment van knutselpakketten aan. Al deze pakketten zijn volledig en voorzien van alle benodigde materialen. Je kan dus meteen aan de slag! Het leuke van knutselen is natuurlijk wel dat niets te gek is. Alles kan en alles mag. Voeg dus vooral ook eigen knutselmaterialen en versiersels toe aan onze pakketten en laat je creativiteit de vrije loop.

Bestel snel jouw knutselpakket

 

           Geheim Boek                                             Slaapmasker                                            Sponstaartjes

Geheim boek makenSlaapmaskersSponstaartjes maken

 

De pakketten zijn leuk en makkelijk om te maken en ook zeer geschikt om te gebruiken tijdens een kinderfeestje. Zie je het niet zitten om het allemaal in je eentje te doen? Een van onze medewerkers komt je graag een handje helpen met het knutselen! Interesse? Mail ons op info@juulengijs.nl en je ontvangt een offerte geheel afgestemd op jouw wensen.

 

kinderfeestje klok maken     kinderfeestje klok maken     kinderfeestje klok maken

Wanneer je gaat knutselen moet je goed voorbereid te werk gaan. De spulletjes om mee te knutselen verzorgen wij allemaal, maar hier zijn nog wat tips ter voorbereiding:

  • Waar geknutseld wordt, wordt geknoeid. het is daarom verstandig om de tafel waar je aan gaat werken goed te beschermen. Gebruik hiervoor knutsel placemets of dek de tafel al met een zeil.
  • Leg alle benodigde materialen klaar. Denk hierbij aan een schaar, lijm, plakband ed. Maar natuurlijk ook al jouw knutselspullen en versiersels.
  • Zorg er voor dat de rommel meteen kan weggooien. Houd dus een afvalbak in de buurt.
  • Niet alleen de tafel moet beschermd worden, maar ook jouw kleding. Gebruik hiervoor een knutselschort.
  • Als je met verf gaat werken zorg dan dat alle spulletjes klaar staan. Denk hier bij aan kwasten, een bakje water, een schone doek en schoteltjes waar je de verf op kan doen.

 

 

  

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein