Feestjes

Vanaf nu mag Juul en Gijs de kinderfeestjes voor Natuurtalent verzorgen. Natuurtalent is een niet gesubsidieerde sociale coöperatie. Met de hulp van een grote groep van circa 30 vrijwilligers en samen met een aantal op de tuin gevestigde groene en sociaal ondernemers, wordt er voor gezorgd dat het theehuis open is, de tuin onderhouden wordt en dat de dieren goed worden verzorgd.
Natuurtalent is een project van Talentfabriek010, een sociale onderneming waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen hun talenten te ontwikkelen, aan hun arbeidsvaardigheden en professionele vaardigheden te werken en zodoende hun afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Alles wat in het theehuis wordt geserveerd, is met liefde gebakken en bereid in de kookateliers van Talentfabriek010 in Feijenoord. Kijk snel wat voor feestjes Natuurtalent wij allemaal kunnen verzorgen.

Kosten
De kosten voor de feestjes zijn vanaf € 22,00 per persoon. Dit is inclusief pannenkoeken eten, onbeperkt limonade en versgebakken cake versieren. Het minimum aantal kinderen is 7 (minder mag ook maar de prijs is vanaf 7 personen.) De FRESH feestjes zijn iets duurder (€ 25,00).

De feestjes duren ca 2,5 uur, dit is inclusief eet- en drinkmomenten.

Natuurtalent is open van woensdag tot en met zondag.

 


 

 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein